Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.
Jezik: Slovenščina  
Avtomatska vrata za banke

Je mogoče z avtomatskimi vrati povečati varnost banke?

Zlate palice

Vlomi in ropi bank niso več samo zgodbe iz napetih ameriških filmov, ampak vse večkrat zgodbe iz dnevnih novic. Roparji običajno vstopijo kar skozi vrata.

Varnostni inženir v banki mora zato poskrbeti, da je vhod kar najbolj zavarovan, hkrati pa vrata ne smejo predstavljati ovire za stranke.


Zakaj vas napačna izbira avtomatskih vrat lahko drago stane? Prenesi poročilo.


Da je še težje, je treba strankam omogočiti dostop do bankomata 24 ur na dan.

Bankomat v vetrolovu povečuje ranljivost poslovalnice v času, ko je banka zaprta. Uporaba bankomata v času poslovanja banke pa povzroča neprestano odpiranje notranjih vrat, ki je moteče in povezano s številnimi stroški.

Rešitev je varna in varčna.

Avtomatska vrata


Z avtomatskimi vrati Record lahko rešite vse težave naenkrat.

V času, ko banka ne deluje, se zunanja vrata vetrolova odpirajo s pomočjo BA kartice in omogočajo dostop do bankomata.

Recordov varnostni senzor, ki zaznava tudi smer gibanja, poskrbi, da se notranja vrata ne odpirajo tistim, ki so stopili le do bankomata.

Vrata neposredno v poslovalnico se zato odprejo veliko manjkrat. Zmanjšajo se stroški zaradi nepotrebnih toplotnih izgub, izognete pa se tudi prepihu, zaradi katerega so uslužbenke na okencih pogosto na bolniškem dopustu.

V času, ko banka ne deluje, se zunanja vrata vetrolova odpirajo s pomočjo BA kartice in omogočajo dostop do bankomata. Za notranji vhod pa so zaradi varnosti najbolj primerna protivlomna avtomatska vrata SAFECORD.


Vrata SAFECORD skrbijo za varnost banke 24 ur na dan.

Recordova protivlomna avtomatska vrata imajo ojačane profile, protivlomno steklo in večtočkovno varnostno ključavnico, ki vrata v tleh in stropu zaklene s pomočjo železnih palic. Tudi mehansko zaklepanje poteka avtomatsko. S tem se izognete nevarnosti, da bi zaposleni, ki odhajajo skozi služben vhod, pozabili stopiti do vrat in jih dodatno ročno zakleniti.

Tudi če pride do ropa, so vrata na vaši strani.

Nova Recordova senzorska tehnologija omogoča, da se vrata iz zunanje strani odpirajo drugače kot iz notranje.

Ko vstopate v banko, se vrata odprejo normalno. Ko odhajate, pa se vrata odprejo šele, ko ste jim zelo blizu. Poleg tega senzor pošlje signal z zamikom. Sistem za stranke ni moteč, v primeru ropa pa vrata upočasnijo bežanje. Ker se vrata ne odprejo po pričakovanjih, ropar avtomatično pogleda proti senzorju, kjer ga ujame tudi varnostna kamera.
Seveda je to le ena od možnih varnostnih rešitev.

Sistem za stranke ni moteč, v primeru ropa pa vrata upočasnijo bežanje.

Ugotovite, kakšna vrata so najvarnejša rešitev za vaše potrebe.Kliknite na spodnjo povezavo in nam zaupajte svoje zahteve. Skupaj (z vašim varnostnim inženirjem) lahko najdemo optimalno rešitev za vsa kritična mesta v vaši banki.

Kakšna vrata so najprimernejša za nas


Na kaj morate biti pozorni, ko izbirate avtomatska vrata?

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se