Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.
Jezik: Slovenščina  
Pametna vrata za Dom - Odprite jih brez dotika!

Pametna vrata. Jih še nimate?

Hiška

Ko odhajamo iz trgovine, smo običajno obloženi. Polne vrečke, cepetajoč malček, dežnik pod pazduho, torbica pa ... kdo ve kje.

Si predstavljate, da bi ob tem morali razmišljati še, kako boste odprli vrata trgovine? Seveda ne!

Predstavitvena brošura

Zdi se vam povsem normalno, da se vrata odprejo sama. Kaj pa doma?

Pametna vrata v dnevni sobi - oglej si video


naj se vam tudi domača vrata odprejo brez dotika.

Avtomatska vrata za dom

Ta misel se vam morda zdi nekoliko nenavadna. Verjetno si niti ne znate dobro predstavljati, kje bi doma imela takšna vrata. Če bi jih videli v živo, pa bi se začeli spraševati, kako je mogoče, da doma še vedno uporabljate zastarela vrata s kljuko, ki so praktično enaka že stoletja?

Pomislite: Vitka in elegantna steklena vrata imate namesto vhoda v kuhinjo. Ko pridete iz trgovine, vam tudi doma ni treba vrečk najprej odložiti na tla, da bi lahko prijeli za kljuko.

Med kuhanjem lahko skozi steklo opazujete igro svojih otrok. Ob tem pa veste, da vas vsiljiv vonj hrane ne bo spremljal zvečer pred televizorjem. Če morate na hitro posredovati pri otroškem prepiru, lahko to storite brez umivanja rok. Samo približate se vratom in že mirite situacijo.

Tudi ko imate polno jedilnico gostov, se vam ni treba bati, da bi pri odpiranju vrat na tla spustili svoj najljubši kavni servis. Pametna vrata® so vaš zaveznik.


Pametna vrata® delajo, tudi ko vi počivate.

Zagotovo ste morali že kdaj vstati sredi napetega televizijskega prizora, da ste lahko odprli vrata hišnemu ljubljenčku. Ali pa vas je zato, ker mu niste pravočasno omogočili poti do stranišča, pred vrati pričakala lužica?

Ja, tudi vaši hišni prijateljčki, potrebujejo svobodo. Tudi njim se lahko vrata odprejo sama.

Morda nimate živega ljubljenčka. Imate pa mini robotski sesalec, ki naj bi, med vašo odsotnostjo, počistili celo stanovanje. Zgodi pa se, da se mu vrata zaprejo. Ob prihodu domov razočarani odkrijete, da je obtičal že v prvem prostoru. Sedaj pa samo - sezam, odpri se - in že sesalec, brez vaše pomoči, hiti iz dnevne sobe v kuhinjo, iz kuhinje na hodnik ... Vedno vstopite v čisto stanovanje.

Tudi vaši hišni ljubljenčki potrebujejo svobodo. In tudi njim se lahko vrata odprejo sama.


Če zmanjka elektrike, ne boste ostali zaprti.

Pametna vrata

Pametna vrata® so razvita prav za uporabo doma.

Odsotnost vseh šumov vam omogča, da vrata postavite kamorkoli. Zahvaljujoč inovativnemu sistemu varovanja ni bojazni, da bi stisnila otroka ali hišnega ljubljenčka. Tudi če zmanjka elektrike, ne boste ostali zaprti. Mehanizem se v tem primeru samodejno sprosti in vrata lahko brez težav odprete ročno.

delovanje pametnih vrat lahko nastavljate sami.

Povsem enostavno. S pomočjo krmilne enote jih upravljate enako, kakor pametni telefon ali tablico.

Če se vam zatakne, je za vsak primer tu še brezplačna telefonska pomoč, 24 ur na dan, 7 dni v tednu.


Kako so PAMETNA vrata videti v živo?

V prostorih našega podjetja imamo vitka in elegantna vrata z zatemnjeno šipo, ki si jih zlahka predstavljate v svojem stanovanju. Vidite lahko vrata, ki se odpirajo v steno, vrata s posebnim potiskom in vrata z lesenim krilom …

Nekatera se vam odprejo že, ko sem se jim približate. Pri drugih je potrebno pritisniti tipko, na las podobno tisti za prižiganje luči. Nekaterim vratom pa morate pomahati, da se odprejo …

Vidite lahko tudi Pametna vrata®, ki so namenjena souporabi hišnih ljubljenčkov. Narejena so tako, da se za žival odprejo samo toliko, kot je potrebno. Če gre skoznje človek, pa se bodo odprla do konca.

Pametna vrata


Prepričajte se sami.

V pol ure vam bomo v živo predstavili kako preprosto do praktične, lepe in edinstvene rešitve.

Vabimo vas, da obiščete naš salon. V pol ure vam bomo v živo predstavili, kako preprosto lahko pridete do praktične, lepe in edinstvene rešitve.

Najdete nas v Šenčurju pri Kranju, Poslovna cona A 26. Prosimo le, da svoj obisk v salonu predhodno najavite na telefon 0590 74 100, da ne bi hodili zastonj.

Prepričani smo, da vas bodo Pametna vrata® navdušila. Lepo je iti v korak s časom, še lepše pa je biti korak pred njim.

ne veste, kakšna izvedba vrat je za vas najbolj primerna?

Pokličite nas na 0590 74 100 in se najavite za ogled. Z veseljem vam bomo pomagali.

najava ogleda

 

Primer umetniške poslikave PAMETNIH VRAT.

Kaj o njej pravita akademski slikar Franc Petrič in njegova žena?

"Tudi v naši galeriji smo skupaj z ustvarjalnimi sodelavci podjetja Record umestili vrata s pridihom klasično - moderne domačnosti. Omislite si inovativna vrata in ob enem uživajte v pogledu na sliko in svoj domači prostor!"

"Z možem sva se odločila za nakup vaših vrat, ker sva iskala dovršenost, eleganco, praktičnost in neponovljivost v naši hiši. To sva tudi dobila. Sedaj, ko jih že nekaj časa uporabljamo, sva ugotovila, da sva zadela v »polno«. Smo velika družina z majhnimi otroki in loputanja ni več. Priporočila bi jih še drugim, saj v njih vidiva ekonomična, praktiča in prestižna notranja vrata.".

Umetniška poslikava avtomatskih vrat za dom


Kaj pravijo stranke

"Pozdravljeni, Rad bi se vam zahvalil za dobro opravljeno montažo predvsem pa za zelo profesionalen pristop. Zahvala in pohvala gre predvsem vašim monterjem. Glede vrat pa nimava s punco nobenega komentarja! Lahko rečeva samo-KAPO DOL. Odlična izbira, v glavnem pa odlična vrata. Še enkrat lepa zahvala vsem in lep pozdrav!"
Alen Benko

Spoštovani,
Moram napisati, kar sem imela že nekaj časa v mislih. Da ste eno redkih podjetij, ki ste me ob naši gradnji objektov pozitivno presenetili s prijaznostjo zaposlenih in z roki izvedbe del. Hvala!
Alenka

Vaša vrata so hvale vredna. Delujejo brezhibno, upajmo da bo tako dolgo. Olajšali ste nam dostop do željenega prostora, zato vam hvala.
Ante Radič

Pozdravljeni, samo toliko se oglašam, da pohvalim vaše serviserje ☺…fanta sta prišla kot dogovorjeno in »zrihtala vse v nulo« in vse pospravila za seboj,…toliko v vednost in res vse pohvale :)
Hvala in lep pozdrav!
Sonja

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se