Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.
Jezik: Slovenščina  
Avtomatska vrata za gostilne

Kako z avtomatskimi vrati znižati stroške v gostinstvu?

Postrežba

Se vam kdaj zazdi, da vam odteka denar skozi vrata? Saj tudi vam. Pozimi skozi odprta vrata uhaja toplota, zato za ogrevanje porabite veliko več. Poleti uhaja že ohlajen zrak, zato morate prostor nenehno klimatizirati.

Čez celo leto pa uhajajo gostje, nezadovoljni s prepihom, ropotom in neželenimi vonjavami. Kako lahko ustrežete vsem, izdatno zmanjšate stroške in hkrati dvignete ugled svojega lokala?


Zakaj vas napačna izbira avtomatskih vrat lahko drago stane? Prenesi poročilo.


Rešitev je elegantna, neslišna in avtomatska.

Ker se vrata zapirajo in odpirajo sama, niste več odvisni od dobre volje svojih gostov. S preprostim pritiskom na gumb lahko tudi zožite prehodno odprtino vrat.

Na ta način pozimi dodatno zmanjšate toplotne izgube in prepih, poleti pa vdor vročega zraka. To vam bo zmanjšalo tako stroške ogrevanja, kakor stroške hlajenja. Tudi gostje bodo zadovoljni.

Avtomatska vhodna vrata


S pomočjo avtomatskih vrat bo tudi postrežba potekala hitreje

Avtomatska vrata so tudi mnogo bolj higienska od navadnih vrat, saj se odpirajo brez dotika.

Avtomatska vrata za obložene natakarje ne predstavljajo ovire, zato so gostje postreženi hitreje. Ker se vrata odprejo sama, je tudi veliko manj možnosti, da bi se krožniki znašli na tleh.

Avtomatska vrata so še posebej uporabna na prehodu med kuhinjo in jedilnico. Sistem odpiranja je narejen tako, da iz kuhinje lahko odhajate neovirano, v kuhinjo pa lahko s pomočjo nevidnega senzorja vstopijo samo tisti, ki imajo tam kaj iskati.

Na ta način vrata preprečujejo, da bi v kuhinjo zašli gostje ali otroci, ki bi lahko motili delo in celo spotaknili natakarja.

Avtomatska vrata so tudi mnogo bolj higienska od navadnih vrat, saj se odpirajo brez dotika. Iz istega razloga jih je potrebno redkeje čistiti. Tudi s tem boste prihranili.


Povečate lahko tudi zadovoljstvo svojih gostov.

Avtomatska vrata

Vam morda v jedilnico vdirajo vonjave s stranišča, ker nemarneži za seboj ne zapirajo vrat? Ali pa otroci in obloženi natakarji z loputanjem vrat ustvarjajo neprijeten hrup?

Tudi v tem primeru so avtomatska vrata vaš zaveznik. Odpirajo in zapirajo se sama. Povsem neslišno. Z njimi boste zagotovili prijetno klimo, umirjeno vzdušje, hitro postrežbo in eleganten videz prostora. To pa so zagotovo lastnosti, ki jih gostje znajo ceniti.


Z vrati Record vam ob koncu delovnika ni potrebno odganjati gostov.

Samo vrata Record lahko upravljate s preprostim pritiskom na gumb. Ob koncu delovnika lahko vrata na ta način preklopite na enosmerno delovanje. S tem dosežete, da gostje lokal lahko samo zapuščajo, vstopati pa ne morejo. Ni vam potrebno nevljudno odganjati tistih, ki bi v tem času zašli v lokal misleč, da še obratujete.

Krmilna enota vsakih vrat je narejena tako, da vrata lahko upravlja vsakdo od zaposlenih. Krmiljenje je enostavno kot pri telefonu. Zanj ne potrebuje nobenega predznanja.

Krmiljenje je enostavno kot pri telefonu. Zanj ne potrebuje nobenega predznanja.

Raziščite, kakšna vrata so najboljša rešitev za vaše potrebe.Kliknite na spodnjo povezavo in nam zaupajte svoje zahteve. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vsa kritična mesta v vašem lokalu.

Kakšna vrata so najprimernejša za nas


Na kaj morate biti pozorni, ko izbirate avtomatska vrata?

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se