Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.
Avtomatska vrata

Avtomatska vrata

Navidezno vsa avtomatska vrata delujejo enako. A so med njimi ogromne razlike. Napačna izbira vam lahko kasneje prinese veliko nepotrebnih stroškov in jeze. Zato preverite, na kaj morate biti pozorni, ko izbirate avtomatska vrata.

Kakšna vrata so primerna za vas, je odvisno tudi od mesta vgradnje. Trgovine, gostilne, domovi za starejše občane, bolnišnice, banke ... v vsakem od objektov je z avtomatskimi vrati potrebno rešiti drugačne težave.

Avtomatska vrata record


Zakaj vas napačna izbira avtomatskih vrat lahko drago stane? Prenesi poročilo.


Avtomatska vrata
za trgovine

Odprejo se neštetokrat na dan. Skoznje poleti uhaja klimatiziran zrak, pozimi pa toplota. Zato so stroški hlajenja in  ogrevanja astronomski. Da ne omenimo prodajalk v bližini vrat, ki tarnajo zaradi prepiha in ostajajo na bolniški. Zakaj? Preberite več o avtomatskih vratih za trgovine.

Avtomatska vrata
za domove starejših oseb

Hiteče osebje, nepokretni oskrbovanci na posteljah in vozičkih, oslabeli starostniki s hojcami … In stalna nevarnost padcev in poškodb. Kako hodnike opremiti z obveznimi protipožarnimi vrati, ki so v večini primerov nevarna ovira gibanju? Preberite več o avtomatskih vratih za domove starejših oseb.

Avtomatska vrata
v gostinstvu

Se vam kdaj zazdi, da vam odteka denar skozi vrata? Saj tudi vam, pa ne le v obliki hlajenega ali ogrevanega zraka. Čez celo leto uhajajo gostje, nezadovoljni s prepihom, ropotom in neželenimi vonjavami. Kako ustreči vsem in znižati stroške obratovanja? Preberite več o avtomatskih vratih za gostince.Avtomatska vrata
za bolnišnice

Veliki in hitri pretoki ljudi, postelje in vozički z bolniki, manj pokretni ljudje in poškodovanci… Prostori specialističnih ordinacij potrebujejo vrata, ki ne prepuščajo sevanja. Kirurške dvorane potrebujejo posebna vrata, ki jih možno tudi sterilizirati. Kako vse to združiti? Preberite več o avtomatskih vratih za bolnišnice.


Avtomatska vrata
za banke

Vlomi in ropi bank niso več le zgodbe iz filmov. Roparji običajno vstopijo kar skozi vrata. Bančni vhod mora biti čim bolj zavarovan, hkrati ne sme predstavljati ovire za stranke. Da je zadeva še bolj zapletena, je treba strankam omogočiti dostop do denarja na bankomatu 24 ur na dan ... Kako? Preberite več o avtomatskih vratih za banke.

Ugotovite, kakšna vrata so najboljša rešitev za vaše potrebe

Kliknite na spodnjo povezavo in nam zaupajte svoje zahteve. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vsa kritična mesta v vašem objektu.

Vprašajte nas


avtomatska vrata Record ponujajo neskončno število možnosti.Izbirate lahko med različnimi stekli, barvami in načini odpiranja. Predvsem pa lahko izberete različne modele vrat, glede na to koliko prostora imate in kakšen problem rešujete.

V proizvodnem programu vrat Record lahko izberete:

Ne veste, kaj bi izbrali?Pokličite nas na številko 0590 74 100 ali nam pišite preko spodnje povezave. Z veseljem vam bomo pomagali ali prišli na ogled objekta.

Še veliko lažje pa se boste odločili, če nas obiščete v naših prostorih. Tam si boste različne izvedbe vrat lahko ogledali v živo. Pokličite nas na 0590 74 100 in se dogovorite za termin, ki vam ustreza.

Kakšna vrata so najprimernejša za nas


Zakaj so avtomatska vrata Record najvarnejša, najzanesljivejša in najtišja avtomatska vrata na svetu?

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se