Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.

Pravno obvestilo

To spletno mesto je last podjetja Avtomatska vrata d.o.o., ki spletno mesto tudi upravlja.

Vsebine, objavljene na tem spletnem mestu, je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez dovoljenja podjetja Avtomatska vrata d.o.o.

Po svojih najboljših močeh se trudimo, da na spletnem mestu objavljamo le prave in posodobljene podatke, vendar pa ne moremo zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemamo nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tem spletnem mestu, ali začasnega nedelovanja spletnega mesta.

Avtomatska vrata d.o.o. si pridržuje pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu.

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema navedene pogoje in z njimi soglaša.

Politika zasebnosti

Kaj potrebujemo?

Vsi podatki, ki jih pridobimo na spletnem mestu (kontaktni obrazec, datoteke za arhitekte), so uporabljeni izključno v namene, za katere so bili pridobljeni. Informacije o storitvah, ki jih uporabljate in kako jih uporabljate na spletni strani zbiramo z orodjem Google Analytics. V tem primeru osebne podatke obdeluje podjetje Google.

Kaj delamo z osebnimi podatki?

Vaših osebnih podatkov ne obdelujemo.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Vaše osebne podatke hranimo samo za čas trajanja namena za katerega ste nam jih posredovali.

Kakšne so vaše pravice?

Če v kateremkoli trenutku menite, da so informacije, ki jih hranimo o vas nepravilne, lahko zahtevate vpogled v našo bazo podatkov, popravek podatkov ali njihov izbris. V omenjenem primeru nas kontaktirajte preko: info@faac.si

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se