Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.
Jezik: Slovenščina  
Zapornice FAAC

Kako poskrbeti, da boste ob prihodu domov našli svoje parkirno mesto prosto?

Se pogosto utrujeni vrnete domov in ugotovite, da na vašem parkirnem mestu stoji neznan avto? Namesto udobnega kavča pred televizijo vas čaka mukotrpno iskanje parkirnega mesta v bližnji ali daljni okolici stanovanja. Po napornem dnevu je to zagotovo kaplja čez rob.


Z zapornicami FAAC je vdor naključnih ljudi na parkirišče samo še morast spomin

Primerne so za privatno uporabo (bloki, stanovanjske hiše) in za podjetja. Prav tako jih lahko namestite tudi na večje industrijske objekte pa tudi parkirišča, saj omogočajo tudi delovanje non-stop. Odprete jo lahko z daljincem ali jo krmilite s pametnim telefonom. Na voljo pa je tudi sistem za odčitavanje registrskih tablic.

Zapornice FAAC


Zapornice FAAC

Z zapornicami FAAC ste vedno v koraku s časom

Elektrohidravlične zapornice FAAC so nova generacija zapornic, ki združuje najboljše na tem področju. 24V motor preprečuje nihanje zapornice ob zapiranju in omogoča neprekinjeno delovanje. Skrbi tudi za nizko porabo energije.

Zaradi hidravlike je življenjska doba zapornice do 3x daljša od klasičnih mehanskih zapornic, ki so podvržene obrabi. Zapornico odlikuje absolutni encoder, ki si zapomni položaj zapornice v primeru izpada električne energije. Vgradite pa lahko tudi baterijo, ki bo zapornico odpirala med izpadom električne energije.


Izberete lahko natanko tako zapornico, kakršno potrebujete

Različne dolžine drogov (do 8m), barve ohišja in dodatna oprema vam omogočajo, da boste imeli zapornico, kakršno si želite in potrebujete. Zapornico FAAC imajo inteligentno krmiljenje s številnimi možnostmi programiranja, ki zagotavlja individualno prilagojene rešitve.


Tudi za varnost je poskrbljeno

Zapornice FAAC imajo vgrajen inteligentni sistem prepoznavanja ovir, ki ob dotiku z oviro zapornico takoj ustavi in sprosti. S tem se prepreči morebitna škoda na avtu. Spodnji del droga je opremljen z gumijastim profilom, kot dodatna zaščita v primeru udarca.

V času odpiranja in zapiranja utripa barvni signal, ki opozarja na gibanje zapornice. Za boljšo vidljivost je mogoče drog zapornice opremiti tudi z LED osvetljavo.

Zapornice FAAC

Ne veste kakšna zapornica je primerna za vas?

Pokličite nas na telefon 040 872 001 ali nam pišite na info@faac.si. Z veseljem vam bomo pomagali.

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se