Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.
Avtomatska vrata za invalide

Kako lahko s pomočjo avtomatike povečate kvaliteto življenja invalidne osebe?

Invalidski voziček

Omejeno gibanje je preizkušnja že samo zase. Dodatna ovira pa so lahko bivalni prostori, ki niso prilagojeni gibanju z vozičkom. Že klasična vrata na kljuko lahko invalidni osebi predstavljajo oviro.

Na srečo pa moderna tehnologija omogoča tudi reševanje takšnih zagat. Vrata, ki se odprejo sama, so zagotovo velik korak k večji samostojnosti tistih, ki so priklenjeni na invalidski voziček.


AVTOMATIKO ZA KRILNO odpiranje se lahko pritrdi na katerakoli klasična vrata.

Do vrat je potrebno le napeljati elektriko. Vrata lahko invalid odpira s pomočjo daljinca, za njim pa se zaprejo sama. Zaprta vrata so avtomatično v stanju "zaklenjeno", zato so primerna tudi za vhode.

V primeru, da invalidna oseba ne more uporabljati rok, se odpiranje vrat lahko programira preko računalnika na vozičku.

Za pomikanje po digitalnem zaslonu se v tem primeru uporablja posebna upravljalna palica (joystick), ki je že vgrajena v voziček in s katero se odpirajo tudi vrata.

Svojci lahko vrata odpirajo s pritiskom na gumb. Tudi njim vrata niso v oviro, ampak jim nudijo vse udobje avtomatskih vrat.

Pogon


Avtomatska vrata za invalide

Vrata so enostavna za uporabo.

K sistemu spada krmilna enota z LCD zaslonom. Različne režime delovanja vrata (avtomatsko, ročno, stalno odprto …), lahko spreminjate kar s pritiskom na gumb. S pomočjo krmilne enote lahko sami nastavljate tudi hitrost odpiranja in čas odprtosti vrat.

Če v zadregi ne veste, kam bi pritisnili, vam je pri nas na razpolago brezplačna telefonska pomoč. Podnevi in ponoči.


Za varnost je poskrbljeno.

Varnostni senzor, ki se pritrdi na krilo v smeri odpiranja, poskrbi, da vrata nikogar ne udarijo. To bi se sicer lahko zgodilo v primeru, če nekdo stoji za vrati, med tem ko se le-ta daljinsko odprejo.

V primeru izpada elektrike vrata delujejo kot klasično, ročno samozapiralo.


tudi v primeru okvare niste sami.

Dežurna servisna služba vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. V veliko pomoč pa vam je tudi digitalna krmilna enota, ki na LCD zaslonu v slovenskem jeziku izpiše, kaj je z vrati narobe. S to informacijo in serviserjevo pomočjo je mogoče marsikaj popraviti kar po telefonu. Tudi takšnih telefonskih nasvetov ne zaračunavamo.

Če vrat na ta način ni mogoče usposobiti, pride serviser na vaš dom najkasneje v treh urah.


Avtomatska vrata za invalide

Vrata lahko prilagodimo različnim potrebam.Kliknite na spodnjo povezavo in nam zaupajte svoje zahteve. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za najbolj kritična mesta v vašem domu.

Kakšna vrata nam lahko najbolj olajšajo življenje


Na kaj morate biti pozorni, ko izbirate avtomatska vrata?

 

Kaj o tem pravijo uporabniki?

Gregor Janežič

S pogonom, ki je bil montiran kar na obstoječa vrata, sem zelo zadovoljen. Vrata odpiram s pomočjo posebne naprave joystick, s pomočjo katere se pomikam po zaslonu računalnika, pritrjenega na voziček. Na ta način sem bolj samostojen, saj lahko hišo zapustim in se ponovno vrnem vanjo brez tuje pomoči. Zadovoljni so tudi moji starši, ker so mi s pomočjo napredne tehnologije olajšali življenje. Preden so slišali za naš pogon, so na tržišču zaman iskali izdelek, ki bi mi omogočil kaj takega.

Gregor Janežič

Gregorjeva mama pravi:Vrata so tudi sicer zelo enostavna za uporabo. S pomočjo krmilne enote lahko sami nastavljamo hitrost odpiranja vrat in čas, kako dolgo naj bodo vrata odprta. Vrata so tudi varna, saj varnostni senzor preprečuje, da bi vratno krilo koga udarilo.


Vaša vrata so hvale vredna. Delujejo brezhibno in upamo, da bo dolgo tako. Olajšali ste nam dostop do življenjskega prostora, zato se vam zahvaljujemo.

Ante Radič

Zelo sem zadovoljen z vašim avtomatom. Omogočil mi je, da se vrata, ki so bila prej ročna, sedaj odpirajo avtomatsko. Brez pomoči drugih lahko zapuščam hišo in se vračam vanjo.

Vrata odpiram kar preko računalnika, ki je pritrjen na vozičku. Pri tem si pomagam s posebnim joystickom.

Gospod Biščak iz Ljubljane.

Avtomatska vrata za invalide

Vrata lahko prilagodimo tudi vašim potrebam.Kliknite na spodnjo povezavo in nam zaupajte svoje zahteve. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za najbolj kritična mesta v vašem domu.

Kakšna vrata nam lahko najbolj olajšajo življenje


Na kaj morate biti pozorni, ko izbirate avtomatska vrata?

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se