Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.
Avtomatska vrata za bolnice

Kako z avtomatskimi vrati dvigniti ugled bolnišnice in znižati stroške vzdrževanja?

Stetoskop

Veliki pretoki ljudi, hiteče osebje, postelje in vozički z bolniki, manj pokretni ljudje in poškodovanci ... Vse to je vsakodnevna realnost bolnišnice. Na hodnikih pogosto nastaja zmeda. Loputanje z vrati in prepih razburjata tako osebje kot bolnike.

Skozi vrata pa vsak trenutek dobesedno odteka tudi denar. Pozimi skozi odprta vrata uhaja toplota, zato bolnišnica za ogrevanje porabi veliko več. Poleti pa uhaja že ohlajen zrak, zato je potrebno prostore nenehno klimatizirati.


Zakaj vas napačna izbira avtomatskih vrat lahko drago stane? Prenesi poročilo.


Rešitev je elegantna, neslišna in avtomatska.

Avtomatska vrata se vam vedno odprejo sama. Če ne morete stopiti dovolj hitro ali skozi vrata rinete posteljo, vas bodo vrata »počakala«. Za vstopajočim se vrata tudi sama zaprejo. Izognete se loputanju in toplotnim izgubam, hkrati pa ste brez skrbi, da bi osebje v naglici  poškodovalo koga, ki prihaja iz nasprotne smeri ...

Vhodna avtomatska vrata


Avtomatska vrata lahko upravljate s preprostim pritiskom na gumb.

Z avtomatskimi vrati lahko razbremenite osebje.

Avtomatska vrata lahko upravljate s preprostim pritiskom na gumb.

Vrata na ta način lahko pustite v odprtem položaju, zaklenete ali odklenete. Ob koncu obiskov lahko vrata preklopite na enosmerno delovanje. Obiskovalci lahko oddelek samo še zapuščajo, vstopiti pa ne morejo. S tem si prihranite veliko sitnosti in razbremenite osebje. Zaposleni pa lahko na oddelke pridejo s pomočjo skritega brezdotičnega senzorja, ki mu je treba samo pomahati. Vedeti morate samo, kje se nahaja.


Higiena je zagotovljena.

Avtomatska vrta je že v osnovi lažje vzdrževati, saj se odpirajo brez dotika. Z njihovo uporabo se močno zmanjša tudi prenos bakterij in bolezenskih klic, saj nimajo kljuk, ki so tozadevno najbolj problematične.

Za laboratorije, predoperacijske sobe in druge prostore, ki zahtevajo še višji nivo čistoče, pa lahko poskrbite z avtomatskimi higienskimi vrati CLEANCORD, ki so izdelana iz posebnih lahko pralnih materialov in jih je mogoče tudi razkuževati.


Za najvišje zahteve so tu zrakotesna avtomatska vrata clean.

Zrakotesna avtomatska vrata

Hermetično zaprta avtomatska vrata za operacijske sobe omogočajo enostavno vzdrževanje klime v prostoru. Zmanjšujejo tudi možnosti okužb med operacijo.

Tudi vrata clean se odpirajo brez dotika, kar omogoča enostaven prehod sterilni kirurški ekipi. Ker vrata hermetično tesnijo, je klimo v prostoru lažje nadzirati. Temperatura je za delo bolj primerna, brez odvečnega delovanja klimatskih naprav.

Vrata s klimatsko napravo tudi komunicirajo. Če se med operacijo vrata odprejo, klimatska naprava zazna, da so se spremenili klimatski pogoji v prostoru. Spremembe ne začne nadomeščati s takojšnjim močnim pihanjem, ki bi motilo delo in po operacijski sobi raznašalo nečistoče. Namesto tega počaka, da se vrata zaprejo, in nato postopoma uravna klimatske pogoje. Takšno delovanje pomeni tudi prihranek energije.


Avtomatska zrakotesna vrata clean se odpirajo le toliko, kot je potrebno.

Vrata v operacijsko sobo morajo biti dovolj velika, da lahko skoznje potisnete posteljo z bolnikom. Ni pa jih treba odpreti tako široko, če v prostor vstopi le človek. Zrakotesna vrata CLEAN se zato programirajo tako, da se med potekom operacije vedno odprejo samo za širino človeka. Tudi s tem se zmanjša vdor bakterij v prostor, nihanje klime v prostoru in pretirano delovanje klimatske naprave. Če je vrata kljub temu treba odpreti širše, to uredite s preprostim pritiskom na gumb.

Zrakotesna vrata CLEAN lahko dodatno nudijo tudi zaščito pred RTG žarki in laserskim sevanjem. Vrata med takšnimi posegi onemogočijo vstop v operacijsko sobo.

Tudi vrata CLEAN so narejena iz posebnih, lahko pralnih materialov. Ti so odporni proti kemikalijam in jih je mogoče tudi razkuževati.

Zrakotesna vrata CLEAN se zato programirajo tako, da se med potekom operacije vedno odprejo samo za širino človeka.

Raziščite, kakšna vrata so najboljša rešitev za vaše potrebe.Kliknite na spodnjo povezavo in nam zaupajte svoje zahteve. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vsa kritična mesta v bolnišnici.

Kakšna vrata so najprimernejša za nas


Na kaj morate biti pozorni, ko izbirate avtomatska vrata?

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se