Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.
Jezik: Slovenščina  
Brezplačna servisna pomoč

Na kaj morate biti pozorni, ko izbirate avtomatska vrata?

Zdi se, da vsa avtomatska vrata delujejo enako. A so med njimi ogromne razlike. Če jih izberete površno, imate namesto prihranka lahko velike stroške.

Največkrat zaradi pogostih obiskov serviserja, začasnih rešitev okvarjenih vrat ali odškodninskih tožb poškodovanih strank. V objektih, kjer so veliki pretoki ljudi, se težave še pomnožijo.

Da bi se temu izognili, morate biti pri nakupu pozorni na nekaj osnovnih stvari.


Vrata se v nobenem primeru ne smejo zapreti, ko je človek med njimi.

Avtomatska vrata

To je ena najpogostejših težav pri avtomatskih vratih. Malo je znano, da varnostni sistem, ki se večinoma uporablja v Sloveniji, deluje kot žarek fotocelice. Ta je kak meter od tal in ga je treba prekiniti. Če pa mimoidoči med vrati pade, leži pod tem žarkom in ga ne prekine. Vrata se bodo takrat zaprla in človeka udarila, lahko tudi poškodovala. Praksa kaže, da so pri tem najbolj ranljivi otroci, starostniki in invalidi.

Z našimi avtomatskimi vrati lahko ta problem povsem odpravite. Da do tega ne bi prihajalo, smo razvili varnostni senzor, ki ne zaznava samo gibanja, ampak tudi mirujočega človeka. Senzor pokriva področje med vrati od vrha do tal in oviro zazna v katerikoli višini. Varnost ni več odvisna le od drobnega žarka.


Vrata morajo teči enakomerno in brezšumno, da ne motijo dela ali strašijo uporabnikov.

Pri večini avtomatskih vrat oprema in elektronika nista popolnoma usklajeni. Vrata zato tečejo neenakomerno in lahko neprijetno ropotajo že, ko so nova.

Z nepredvidenimi gibi pogosto tudi strašijo uporabnike. Tudi v tem primeru so najbolj ranljivi starostniki in invalidi. Ker se ustrašijo, da jih bodo vrata udarila, lahko padejo in se poškodujejo.

Pri naših avtomatskih vratih posebna programska oprema skrbi, da posamezni deli vrat med seboj komunicirajo. Posledica je izjemno enakomeren tek vrat in visoka stopnja varnosti uporabnikov.

Komunikacija med pogonom, senzorji in krmilno enoto skrbi, da se vrata nikoli ne odprejo, če to ni potrebno. S tem se močno zmanjšajo toplotne izgube in prepih.

Zaradi izbire posebnih materialov in dobro premišljenih oblik so naša vrata že leta po vsem svetu znana tudi kot najtišja avtomatska vrata na svetu.

Pri naših avtomatskih vratih posebna programska oprema skrbi, da posamezni deli vrat med seboj komunicirajo. 

Naša avtomatska vrata imajo že serijsko vgrajeno baterijo, ki ob izpadu elektrike zagotavlja še do 100 odpiranj oz. 24 ur pripravljenosti.

Če vrata niso dovolj enostavna za uporabo, boste pogosto klicali servisno službo.

Moderna avtomatska vrata so zasnovana na principu pametne tehnologije. Digitalna krmilna enota z LCD zaslonom omogoča, da različne načine delovanja vrat (odprto, zaprto, enosmerno, odklenjeno, ročno …) upravljate le s pritiskom na gumb. Grafični meni ukazov omogoča preprosto rokovanje. Za krmiljenje ne potrebujete nobenega predznanja.

Seveda pa vrata lahko krmilite tudi kar preko telefona. Odklenete ali zaklenete jih lahko tudi, ko sploh niste prisotni.


Ob izpadu elektrike morajo avtomatska vrata še vedno delovati.

Večina vrat se ob izpadu električne energije odpre in preneha delovati. Nekatera morate odpreti celo na roke.

Naša avtomatska vrata imajo že serijsko vgrajeno baterijo, ki ob izpadu elektrike zagotavlja še do 100 odpiranj oz. 24 ur pripravljenosti. Baterija se po vrnitvi električne energije ponovno napolni.


Ugotovite, kakšna vrata so najboljša rešitev za vaše potrebe.

Kliknite na desno povezavo in nam zaupajte svoje zahteve. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za vsa kritična mesta v vašem objektu.Prepričajte se, kdo bo za avtomatska vrata skrbel, ko so že vgrajena.

Avtomatska vrata so dolgoročna naložba. Ker danes lahko avtomatska vrata iz Kitajske uvozi vsak, delavnico pa odpre kar v domači garaži, previdnost ni odveč. Pozanimajte se, kdo zagotavlja nadomestne dele in kako je organizirana servisna služba.

Če pride do težav, vam mora biti na voljo dežurna telefonska pomoč 24 ur na dan.

Pri nas vam je na voljo dežurna telefonska pomoč 24 ur na dan 7 dni v tednu. V primeru težav samo pokličite na 041 613 670. Z veseljem vam bomo pomagali. Zaradi najsodobnejše tehnologije, lahko marsikaj rešimo kar na daljavo in takšne pomoči sploh ne zaračunavamo.

Pri nas vam je na voljo dežurna telefonska pomoč 24 ur na dan 7 dni v tednu.  Telefonska pomoč je brezplačna!


V primeru okvare mora serviser priti najkasneje v nekaj urah.

Servis

Si predstavljate, da ob koncu delovnega dne ne morete zapreti trgovine, lekarne ali lokala, na serviserja pa morate čakati do naslednjega dne?

Samo v podjetju Avtomatska vrata d.o.o je vse dni v letu, 24 ur na dan, na telefonu 041 613 670 dosegljiv dežurni serviser. Če je mogoče, vam bo napako pomagal odpraviti kar po telefonu.

Pri tem vam je v veliko pomoč  digitalna krmilna enota. Ta na LCD zaslonu izpiše v slovenskem jeziku, kaj je z vrati narobe. S to informacijo in serviserjevo pomočjo je mogoče marsikaj popraviti kar od daleč. Telefonskih nasvetov ne zaračunavamo.

Če vrat na ta način ni mogoče usposobiti, pride naš serviser na objekt najkasneje v treh urah.


Če vrata niso pravilno vzdrževana, se njihova življenjska doba skrajša min za 5 let.

Tudi pri avtomatskih vratih je življenjska doba predvsem odvisna od tega, kako zanje skrbimo. Prav zato smo že pred leti, kot prvi, razvili moderni sistem rednega vzdževanja avtomatkih vrat.

To omogoča, da avtomatska vrata zanesljivo dolgo in brezhibno delujejo. Za vas pa to hkrati pomeni zmanjšanje stroškov, saj intervencijskih servisov na ta način skoraj več ne potrebujete.

Prvi v Sloveniji smo razvili moderni sistem rednega vzdrževanja avtomatskih vrata

Ne veste, kaj bi izbrali?

Pokličite nas na številko 0590 74 100 ali nam pišite preko spodnje povezave. Z veseljem vam bomo pomagali ali prišli na ogled objekta.

Še veliko lažje pa se boste odločili, če nas obiščete v naših prostorih. Tam si boste različne izvedbe vrat lahko ogledali v živo. Pokličite nas na 0590 74 100 in se dogovorite za termin, ki vam ustreza.

Kakšna vrata so najprimernejša za nas

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se