Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.
Jezik: Slovenščina  

Avtomatska higienska vrata CLEANCORD Lite

Avtomatska higienska vrata Cleancord Lite so primerna za operacijske prostore, raziskovalne laboratorije, čiste cone v proizvodnji zdravil in hrane ter vse ostale prostore, ki zahtevajo visoko stopnjo higiene.

Avtomatska vrta je že v osnovi lažje vzdrževati, saj se odpirajo brez dotika. Krila higienskih avtomatskih vrat CLEANCORD Lite pa so poleg tega narejena iz posebne HPL površine. Površina je obdelana tako, da preprečuje zadrževanje umazanije in klic. Poleg tega je material odporen na kemikalije, zato je vrata mogoče tudi razkuževati.


Avtomatska higienska vrata Cleancord

Vrata cleancord lite prilagajamo vašim željam in potrebam

Barvo vrat prilagajamo barvi ambienta in željam uporabnika. Vrata imajo lahko vgrajeno okno, po želji pa tudi kljuko iz nerjavnega jekla. Kljuka je utopljeno v krilo  in ne ovira drsnega odpiranja vrat

Vrata Cleancord Lite je mogoče povezati tudi z interlock sistemom, ki preprečuje, da bi bila dvoja vrata odprta naenkrat. S takšnim sistemom se izognete prepihu. Lahko pa tudi preprečite vdor v zasebnost, kadar dvoja vrata stojijo ena za drugimi.

Na problem zagotavljanja zasebnosti pogosto naletimo v bolnicah in ambulantah, kjer ena vrata vodijo iz hodnika v sprejemno ambulanto, druga pa naprej v ordinacijo. V takšnem primeru bo interlock sistem poskrbel, da vrata v ordinacijo ostanejo zaprta, kadar so odprta vrata na hodnik. S tem preprečite morebitne poglede iz hodnika v ordinacijo, kjer poteka pregled pogosto pomanjkljivo oblečenega pacienta.

Vrata je mogoče nadgraditi tudi s pogonom REDUNDANT, ki je certificiran za izhode v sili, zato lahko avtomatska vrata Cleancord postavite tudi na bežalno pot.

Raziščite, kakšna vrata so najboljša rešitev za vaše potrebe.Kliknite na spodnjo povezavo in nam zaupajte svoje zahteve. Skupaj lahko najdemo optimalno rešitev za vsa kritična mesta v vašem objektu.

Kakšna vrata so najprimernejša za nas


Zakaj so avtomatska vrata Record najvarnejša, najzanesljivejša in najtišja avtomatska vrata na svetu?

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se