Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.

Zrakotesna avtomatska vrata CLEAN

Zrakotesna avtomatska vrata CLEAN so primerna za operacijske sobe, laboratorije in vse prostore, ki zahtevajo kontrolirano klimo.

Odpirajo se brez dotika, kar omogoča enostaven prehod, tudi če delo zahteva sterilne roke.

Ker vrata hermetično tesnijo vse do nadtlaka 100 Pa, je klimo v prostoru lažje nadzirati. Temperatura je bolj primerna za delo, odvečnega in pretiranega delovanja klimatskih naprav ni.Vrata CLEAN komunicirajo s klimatsko napravo.

Če se med delom vrata odprejo, klimatska naprava "ve", zakaj so se spremenili klimatski pogoji v prostoru. Spremembe ne začne nadomeščati s takojšnjim močnim pihanjem, ki moti delo in po prostoru nosi nečistoče. Raje počaka, da se vrata zaprejo in nato postopoma uravna klimatske pogoje. Takšno delovanje klimatske naprave pomeni tudi prihranek energije.

Zrakotesna avtomatska vrata se opirajo samo toliko, kot je treba.

Vrata v prostor morajo biti dovolj velika, da lahko skoznje potisnete postajo z bolnikom ali aparaturo. Ni pa jih potrebno odpreti tako na široko, kadar vstopa le človek. Avtomatska zrakotesna vrata CLEAN se zato programirajo tako, da se med potekom dela vedno odprejo samo za širino človeka. Tudi s tem se zmanjša vdor nečistoč v prostor, nihanje klime v prostoru in pretirano delovanje klimatskih naprav. Če je vrata treba odpreti širše, to uredite s preprostim pritiskom na gumb.

Zrakotesna avtomatska vrata Sealcord


Zrakotesna avtomatska vrata za bolnice

Zrakotesna vrata so lahko tudi sterilna.

Vrata CLEAN so narejena iz posebnih, zlahka pralnih materialov, odpornih na kemikalije. So primerna za razkuževanje.

Vrata CLEAN ščitijo pred žarčenjem.

Vrata imajo lahko vgrajeno tudi rentgensko in lasersko zaščito. Lahko jih sprogramirate tako, da med delom z rentgenom ali laserjem ni mogoče vstopiti v prostor.

Ne veste, kaj bi izbrali?Pokličite nas na številko 0590 74 100 ali nam pišite preko spodnje povezave. Z veseljem vam bomo pomagali ali prišli na ogled objekta.

Še veliko lažje pa se boste odločili, če nas obiščete v naših prostorih. Tam si boste različne izvedbe vrat lahko ogledali v živo. Pokličite nas na 0590 74 100 in se dogovorite za termin, ki vam ustreza.

Kakšna vrata so najprimernejša za nas


Zakaj so avtomatska vrata Record najvarnejša, najzanesljivejša in najtišja avtomatska vrata na svetu?

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se