Pojdi na glavno vsebino
Najtišja in najbolj varna avtomatska vrata na svetu.

Zakaj vrata Record?

Record

Zaradi lastnosti, ki jih nimajo nobena druga vrata na svetu.

V čem so edinstvena?


1. Vrata Record so najtišja avtomatska vrata na svetu.

Skrivnost je v kombinaciji posebnih materialov, iz katerih so izdelani mehanski deli vrat, ter posebne oblike zaključnih profilov in talnih vodil.

Ti so vzrok za neslišno delovanje vrat, ki mu ne najdete para. Odsotnost vseh šumov vam omogoča, da vrata postavite kamorkoli. S svojim delovanjem vas ne bodo motila.

Odsotnost vseh šumov vam omogoča, da vrata postavite kamorkoli.


Varnostni senzor Record

2. Z vrati Record ste varni pred odškodninskimi tožbami poškodovanih strank.

V Recordu smo razvili varnostni senzor, ki ne zaznava samo gibanja, ampak tudi mirujočega človeka. S tem je senzor prevzel tudi funkcijo varnosti, saj zaznava celoten prostor med vrati od vrha do tal in skrbi, da vrata nikogar ne poškodujejo. Varnost ni več odvisna od fotocelic, ki delujejo le, če prekinemo njihov žarek. S tem je zagotovljena najbolj varna uporaba avtomatskih vrat v zgodovini.

3. Samo vrata Record lahko krmilite s preprostim pritiskom na gumb.

Digitalna krmilna enota z LCD zaslonom omogoča, da različne načine delovanja vrat (odprto, zaprto, enosmerno, odklenjeno, ročno …) upravljate samo s pritiskom na gumb. Grafični meni ukazov omogoča preprosto rokovanje, kot pri telefonu. Za to ne potrebujete nobenega predznanja. S pomočjo časovnih nastavitev lahko vrata odklenete ali zaklenete tudi, ko sploh niste prisotni. Sami lahko spreminjate tudi hitrost zapiranja in odpiranja vrat.
4. Samo v Recordu vam je na voljo brezplačna telefonska pomoč 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Če se pojavi težava ali preprosto ne veste, kateri gumb bi pritisnili, lahko vprašate kadarkoli. Brezplačno.5. Samo pri vratih Record elektronske komponente med seboj komunicirajo interaktivno.

Komunikacija med pogonom, senzorji in krmilno enoto skrbi, da se vrata nikoli ne odprejo brez potrebe. Ker senzor zaznava tudi smer gibanja, se vrata za odhajajočim takoj zaprejo, s čimer močno zmanjšamo toplotne izgube.

Če se pojavi težava ali preprosto ne veste, kateri gumb bi pritisnili, lahko vprašate kadarkoli.


Telefonske pomoči ne zaračunavamo.

6. Samo na Recordovih vratih se v primeru okvare v slovenskem jeziku izpiše tip napake.

Dežurnemu serviserju ga lahko poveste kar po telefonu. Veliko stvari je na ta način mogoče rešiti na daljavo. Telefonske pomoči ne zaračunavamo. Samo v Recordu vam je dežurni serviser na voljo 24 ur, 7 dni v tednu.
7. Samo Recorodv serviser je pri vas najkasneje v treh urah. Ponoči in podnevi.

Če vrat na daljavo ni mogoče usposobiti, pride Recordov serviser na objekt najkasneje v treh urah. Dežurni telefon deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

8. Samo vrata Record so vodena računalniško.

Programsko vodne nastavitve omogočajo interaktivno komunikacijo posameznih komponent, samokontrolo in hitro detekcijo morebitnih napak. Na ta način do napak prihaja veliko redkeje. Prepreči se menjava še delujočih delov, ker bi serviser o napaki samo ugibal. Močno pa se skrajša tudi čas popravila in znižajo potni stroški, ki nastajajo zaradi večkratnih prihodov serviserja na objekt.9. Najstarejša še delujoča Recordova vrata delujejo že 37 let.

Tudi pri avtomatskih vratih je življenjska doba predvsem odvisna od tega, kako zanje skrbimo. V Recordu smo edini, ki smo v ta namen razvili najsodobnejši sistem rednega letnega vzdrževanja vrat. To omogoča, da avtomatska vrata zanesljivo dolgo in brezhibno delujejo. Če vrata niso pravilno vzdrževana, se njihova življenjska doba skrajša minimalno za 5 let.Servis


10. Brezplačna pomoč strokovnjaka tam, kjer drugi obupajo.

Na ogled objekta pridemo hitro. Ustrezno tehnično rešitev najdemo tudi tam, kjer so drugi obupali.

Na ogled objekta pridemo hitro. Ustrezno tehnično rešitev najdemo tudi tam, kjer so drugi obupali.Record je švicarsko podjetje, že 60 let vodilno na področju proizvodnje avtomatskih vrat za osebne prehode. Imamo 26 podružnic v Evropi, Aziji in Ameriki. Za nami je več kot 50 let razvoja in izkušenj z mehanizmi, senzorsko tehnologijo, elektronskimi komponentami in računalniško podpore za avtomatska vrata.

Pri tem pa se naši razvojniki ves čas sprašujejo: »Kako narediti avtomatska vrata, ki bodo že v osnovi rešila najpogostejše probleme uporabnikov?«

V Recordu se že desetletja trudimo prisluhniti željam vsake stranke in njihovim posebnim zahtevam. S takim sodelovanjem nam je uspelo razviti vrata visoke kakovosti, ki skupaj z visokim nivojem storitev in strokovnim znanjem zadovoljujejo potrebe kupcev po celem svetu. Tudi najzahtevnejših.

Ne veste, katera vrata so prava za vas?Pokličite nas na številko 0590 74 100 ali nam pišite preko spodnjega obrazca. Z veseljem vam bomo pomagali ali prišli na ogled objekta.Še veliko lažje pa se boste odločili, če nas obiščete v naših prostorih. Tam si boste različne izvedbe vrat lahko ogledali v živo. Pokličite nas na 0590 74 100 in se dogovorite za termin, ki vam ustreza.

Kliknite na spodnjo povezavo in nam zaupajte svoje zahteve. Skupaj bomo našli optimalno rešitev za najbolj kritična mesta v vašem domu.

Kakšna vrata so najprimernejša za nas

Pošljite mi katalog  
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se